11 травня 2018 року на базі Пологівського НВК: ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ відбувся семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури з актуальної проблемної теми «Інноваційні технології на уроках зарубіжної літератури» («Крок у майбутнє»).
У роботі семінару взяли участь 9 учителів зарубіжної літератури відділів освіти Чернеччинської та Комишанської сільських рад, методист методичного кабінету відділу освіти Чернеччинської сільської ради Панченко М.Л.
Педагоги відвідали урок зарубіжної літератури у 6 класі «Рей Дуглас Бредбері. Оповідання «Усмішка». Тривога за руйнуванням духовних цінностей. Значення образу Джоконди для розкриття головної ідеї твору» (учитель Копил Г.О.). Ганна Олександрівна творчо підійшла до вибору навчального матеріалу, уміло пов’язала із сучасністю, замилувала усіх присутніх правильною образною та емоційною мовою, логічністю викладу думок.
Учителі переглянули експозицію «У колі літературних героїв» (учитель Копил Г.О.) та стали учасниками театралізованої композиції у виконанні членів гуртка «Кроки за сценою» «Фантазія веде у майбутнє» (учитель Туліка О.І.). Під керівництвом Олесі Ігорівни присутні разом з учнями поринули у світ майбутнього, у безграничну фантазію.
Відвідані заходи засвідчують високий рівень володіння педагогами новими ІТ-технологіями, професійної підготовки вчителів зарубіжної літератури. Мета використання інновацій на уроці та виховному заході була досягнута.
З метою ознайомлення з досвідом роботи вчителів зарубіжної літератури інших закладів загальної середньої освіти щодо використання інноваційних технологій на уроках було організовано презентацію власного досвіду вчителя Сонячненського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ Вареник Т.О.
По закінченню семінару було проведено обговорення заходів та підведено підсумки роботи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гра у радість за версією 5 класу (Е. Портер"Полліанна")